Kosmetiikka

Avène

Sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille sekä iho ongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle iholle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Erityisesti herkälle iholle tarkoitetussa Avène-ihonhoitosarjassa on minimoitu allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä. Kaikki Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Sarjassa laaja valikoima tuotteita myös normaalin ihon hoitoon.

  Tuotesarjan omille sivuille

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaan tapahtuvat tuotekehitys ja tuotanto sekä Vichy eettiset toimintatavat takaavat tuotteiden turvallisuuden.

  Tuotesarjan omille sivuille

ACO

Nimi ACO tulee sanasta Apotekens Composita ja tarkoittaa apteekkien omaa sekoitusta. Tämän ruotsalaisen ihonhoitoyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kauneudenhoidon ja iho-ongelmien lisäksi myös lääke- ja intiimihygieniatuotteita.

  Tuotesarjan omille sivuille

Favora

Herkän ihon suomalainen ihonhoitosarja.  Sarjaan kuuluu sekä kasvo- että vartalotuotteita. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineosia.  Favora-tuotteet ovat riittoisia ja kosmeettisesti miellyttäviä käyttää.

  Tuotesarjan omille sivuille

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteiden valmistustapa mahdollistaa bakteereita sisältämättömien tuotteiden valmistamisen, minkä ansiosta tuotteet sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Näin valmistetut tuotteet edustavat korkeinta mahdollista laatua, niillä on optimaalinen vaikutus ja ne ovat erinomaisen hyvin siedettyjä. Tuotteita on saatavana sekä miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

  Tuotesarjan omille sivuille

-417

-417 tarjoaa eri tuotelinjoja ihonhoitotuotteista, jotka perustuvat luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin maailman matalimmasta paikasta, -417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä. -417 perustuu yli 40 mineraaliyhdisteeseen. Tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja hyvinvointia, tuottaen merkittävää tehoa ja tulosta, turvallisuudesta tinkimättä.

  Tuotesarjan omille sivuille

Eucerin

Eucerin tarjoaa laajan valikoiman erittäin tehokkaita dermokosmetiikan tuotteita. Tuotteet täyttävät eri ihotyyppien tarpeet uusimpien dermatologian standardien mukaisesti. Ihotautilääkärit kaikkialla maailmassa luottavat Eucerin-tuotteisiin ja suosittelevat niitä asiakkailleen joka päivä. 

  Tuotesarjan omille sivuille

Choice Finland

Choice Finland on puhdas, suomalainen ihonhoitosarja. Tuotteet on valmistettu kotimaisista raaka-aineista ja ne hoitavat ihoa hellästi ja tehokkaasti ilman turhia kemikaaleja. Tuotteissa ei ole eläinperäisiä raaka-aineita ja pakkausmateriaalit ovat kierrätettäviä. Tuotesarjasta löytyy sekä hajusteettomia että hajustettuja vaihtoehtoja, joissa ei ole käytetty synteettisiä hajusteita.

  Tuotesarjan omille sivuille