Kosmetiikka

Avène

Sarjassa on monipuolinen valikoima tuotteita kaikenikäisille, kaikille ihotyypeille sekä iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosaiholle, kuivalle iholle ja atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle. Erityisesti herkälle iholle tarkoitetussa Avène-ihonhoitosarjassa on minimoitu allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä. Kaikki Avène tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen ja ne on testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa. Sarjassa laaja valikoima tuotteita myös normaalin ihon hoitoon.

  Tuotesarjan omille sivuille

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-ihonhoitotuotteet pyrkivät ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta ja ryppyjen syntymistä. Tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaan tapahtuvat tuotekehitys ja tuotanto sekä Vichy eettiset toimintatavat takaavat tuotteiden turvallisuuden.

  Tuotesarjan omille sivuille

ACO

Nimi ACO tulee sanasta Apotekens Composita ja tarkoittaa apteekkien omaa sekoitusta. Tämän ruotsalaisen ihonhoitoyrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat kauneudenhoidon ja iho-ongelmien lisäksi myös lääke- ja intiimihygieniatuotteita.

  Tuotesarjan omille sivuille

Favora

Herkän ihon suomalainen ihonhoitosarja.  Sarjaan kuuluu sekä kasvo- että vartalotuotteita. Allergiatunnus takaa, että tuotteen alkuperä on tarkoin tutkittu ja että tuote ei sisällä hajusteita, väriaineita tai muita yleisesti herkistäviä tai ärsyttäviä aineosia.  Favora-tuotteet ovat riittoisia ja kosmeettisesti miellyttäviä käyttää.

  Tuotesarjan omille sivuille

La Roche-Posay

Tuotesarjasta löytyy monipuolisesti tuotteita rasvoittuvalle, herkälle ja ärtyneelle, kuivalle ja atopiaan taipuvaiselle iholle sekä pigmenttimuutosten korjaamiseen. Tuotteet on testattu erittäin herkällä iholla. Tuotteista 100 % on todistetusti hypoallergeenisia ja ne on kehitetty yhdessä ihotautilääkärien ja toksikologien kanssa. Ihonhoitotuotteiden keskeinen ainesosa on La Roche-Posay-lähdevesi, joka sisältää mineraaleja ja hivenaineita. Veden ainutlaatuisia ominaisuuksia on tutkittu La Roche-Posayn dermatologisessa laboratoriossa yhdeksässä tieteellisessä tutkimuksessa.

Tuotesarjan omille sivuille

BABÉ

Tutustu Espanjan johtavaan koko perheen dermokosmetiikkamerkkiin, jota myydään jo yli 50 maassa. Suunniteltu eri ihotyyppien tarpeisiin, BABÉn tuotteet huomioivat ihon optimaalisen pH-tasapainon, ovat helliä ihon mikrobiomille ja sopivat erinomaisesti myös herkälle iholle. Synergiset ja tasapainoiset tuotekoostumukset, joissa käytetään aktiivisia ainesosia tehokkaina pitoisuuksina, takaavat toimivat ihonhoidon tulokset. BABÉ on tunnettu tuotteiden turvallisuudesta, farmaseuttisesta tuotantostandardista ja dermatologisesta testauksesta. Valitsemalla BABÉn, valitset enemmän kuin vain tuotteen - valitset kumppanin, joka ymmärtää ihosi tarpeet syvällisesti. Tuotteet ovat apteekkihenkilökunnan, ihotautilääkärien ja lastenlääkärien suosittelemia.

Tuotesarjan omille sivuille